2013-03-29

Gambar Melayu Terlampau Lucah

Saya telah menerima beberapa e-mel baru-baru berisi gambar melayu terlampau sangat ini meminta apa dengan blog dan apa Moss dan saya sehingga. Sebenarnya saya telah banyak kepada kehidupan hidup sibuk baru-baru ini dan mempunyai sedikit masa untuk menulis mengenainya. Tempat terakhir kita berhenti, Moss dan saya baru sahaja tiba di ca Kami tinggal beberapa minggu dan melawat kawan-kawan yang dikasihi ramai sebelum berangkat ke Washington untuk bekerja di beberapa inisiatif. Kami dibuat cara perlahan-lahan sehingga kos, atas kita 101, melalui hutan redwoods, berhenti di pantai dan hutan di sepanjang jalan, tidak akan lebih daripada 50 batu sejam, dan tidak juga bahawa pada hills.While besar berhenti di stesen gas di Willits kita mendapat untuk berbual dengan beberapa orang yang tinggal di town.It ternyata mereka untuk melakukan penukaran minyak veggie pada berhampiran dengan tempat yang dikenali sebagai Taman Tenaga. Mereka menjemput kami untuk melihat tempat dan bergaul untuk ejaan.

Taman tenaga yang hebat sedikit akar umbi kumpulan orang-orang yang membantu orang ramai menukar kenderaan mereka untuk menjalankan pada WVO . Daripada apa yang saya boleh beritahu tempat terdiri daripada sebuah kedai dan tempat letak kereta yang besar, penuh dengan berpuluh-puluh bas, dari bas sekolah bas bandar dan hampir setiap satu telah dicat dengan cantik dan artfully. Kami Segera dirasai di rumah.

Apabila kita ditarik kita melihat beberapa orang berkumpul di sekeliling bas yang maticulously lukisan. Saya melangkah keluar dan jenis, berwarna-warni berpakaian gadis dipanggil keluar, "Hey mami, kita mempunyai beberapa Grub sini, jika anda lapar", dan dia menunjuk ke kuali yang ditetapkan di tempat letak kereta kelikir. Saya membawanya ke atas tawaran itu, dan selepas pelukan pengenalan dan banyak, kita semua duduk untuk berkongsi hidangan dan berbual. Menghidupkan keluar mereka baru sahaja menghabiskan minggu lepas di taman menukar bas mereka kepada wvo (veggie sisa minyak), dengan bantuan orang halus di taman tenaga, dan akan meninggalkan pada hari berikutnya.

Sesetengah kaum jenis lain kita bertemu ditawarkan bagi kita untuk kembali ke tempat mereka selama beberapa hari untuk berehat dan menggantung out.Unfortunately kita tidak boleh mengambil mereka pada itu kerana kami terpaksa mendapatkan ke Washington dan kerja. Kami ditinggalkan berhampiran senja dengan janji-janji untuk kembali untuk lawatan tidak lama lagi. Kami terus pantai atas kita 101, akan pernah jadi perlahan-lahan dan berhati-hati melalui bukit yang besar dan jalan berangin di pergunungan. Apabila kita sampai sempadan lucah kita sedar jalan raya sepenuhnya terlalu narow dan berangin untuk bas besar kita, jadi kita potong kepada saya 5 dan Pas Geran, melalui jalan yang lebih gila. Ada kalanya ia adalah satu lorong, tiada tebing pagar dan menegak.

Kami telah dihalau daripada 101 dari ca lucah lebih banyak kali bahawa saya boleh mengira, tetapi tidak pernah melihat bagaimana trecherous jalan raya, sehingga kita memandu dalam bas. Anda hanya tidak boleh tergesa-gesa dalam bas sekolah, saya jenis seperti itu. Bas tidak indah walaupun, kita pergi perlahan dan tidak terlalu panas sekali. The airbreaks bekerja besar, mengekalkan tekanan mereka dengan baik. Whats lebih kita lakukan semua PERCUMA pembakaran bersih sisa minyak veggie!

Saya terpaksa memberitahu ya, ia tidak berasa baik mengetahui kita tidak menyumbang kepada perang Goverments semasa kami wacko minyak. Sekali di washington kita diletakkan di tempat letak kereta Walmart untuk seminggu atau lebih dan bekerja inisiatif di kedai-kedai sekitarnya. Itu tidak baik untuk kita, dan kami kemudiannya menuju gambar melayu terlampau sangat (terwilliger air panas) di lucah, untuk hujung minggu keempat. Dalam perjalanan kami gambar melayu terlampau sangat kita berhenti untuk beberapa hari di tapak perkhemahan percuma, disenaraikan dalam buku saya, Panduan Campgrounds Percuma Barat.

Peta menunjukkan ia sebagai hak off I 5 cara ke lucah, jadi kita beranggapan ia akan menjadi tempat yang hebat untuk berhenti untuk beberapa hari. Apa pengembaraan yang ternyata menjadi. Selepas memandu untuk apa yang kelihatan seperti selama-lamanya melalui jalan raya, sempit BLM sangat curam dan berangin, kita akhirnya menemui jalan kita cari, atau jadi kita berfikir. Jalan raya, kita cepat sedar (malangnya tidak cukup pantas) ternyata menjadi jalan pembalakan sangat sempit, satu yang menjadi lebih sempit lagi kita pergi. Akhirnya kita dipaksa untuk menghidupkan besar kami 37 kaki bas sekitar di jalan raya ini, dengan penurunan beberapa ratus kaki menegak luar di satu pihak, dan parit di pihak yang lain.

Nah, entah bagaimana, saya masih tidak cukup Shure bagaimana, kita tidak berjaya untuk mendapatkan ia berpaling dan menuju kembali keluar, banyak relief.Once besar saya kembali ke jalan utama, kita masih banyak batu dari tempat, di tengah-tengah hutan. Kami terus di hujung jalan kotoran, hilang pada ketika ini untuk Shure, apabila kita datang kepada, untuk mengejutkan kami, sebuah kompleks yang pelik mencari bangunan simen, dipotong ke tengah-tengah hutan. Letih, keliru dan letih kita bertukar menjadi cara memandu, hanya dalam masa bagi saya untuk notis lelaki dalam saman melompat oren bekerja keluar sampingan dan sighn menyatakan "kemudahan corectional negeri" ...

Uh oh, ... ia adalah terlalu lewat untuk pulih pada ini lelaki point.The di jumpsuits oren merenung terbuka melongo pada kita dalam bas gergasi hijau, saya Shure ia tidak setiap hari mereka melihat sesuatu seperti bahawa terdapat. Unshure apa yang perlu dilakukan dengan cara yang tidak untuk menghidupkan sekitar Moss ditarik ke atas kepada orang yang pertama dia melihat dan membuka pintu. Ia hanya berlaku untuk menjadi salah satu penghuni oren sesuai mengaut tanah .....

Moss membuka pintu dan ditanya sama ada rakan-rakan tahu perkhemahan kami sedang mencari atau bagaimana untuk mendapatkan kembali ke bandar, ... di kejauhan aku dapat melihat penghuni-penghuni lain melompat sekitar dan menampar tangan mereka, histeris dengan gelak ketawa.

Lelaki itu memandang kami dengan campuran takut dan kekufuran, "Uh, .. Saya dun no, .." beliau stammered, mencari jauh. Ini adalah buruk, di mana-mana momment Saya sepenuhnya dijangka bas kami untuk menjadi penuh dengan peluru. Dalam cermin pandangan belakang kita boleh melihat aproaching pegawai, .. dia tidak kelihatan gembira ...

Moss dan saya cepat jatuh atas satu sama lain dalam usaha yang lemah untuk menjelaskan apa yang kami lakukan diletakkan di tengah-tengah kemudahan berbual dengan banduan. Dia tidak mahu mendengar, dan memisahkan kita, cuba amat sukar untuk kekal terdiri, dan menyatakan semata-mata dan secara langsung bahawa kita adalah untuk menghidupkan bas kami sekitar, di sana (dia menunjuk) dan keluar dari sini. Akhir cerita.

Kami bertukar bas di sekeliling, tidak tanpa kesukaran yang besar, dan banyak hiburan tahanan, dan memandu jauh, melambai seperti yang kita pergi. Down jalan 10 kilometer lagi yang kita lakukan mencari tapak perkhemahan, di mana kita tinggal selama tiga hari sebelum bergerak gambar melayu terlampau sangat air panas di lucah, salah satu tempat semua masa kegemaran kami.

Bagi orang-orang yang anda tidak familar dengan tudung ia adalah musim bunga yang benar-benar magikal panas yang terletak di dalam hutan pertumbuhan lama gunung lata, hanya 50 km di luar Eugene. Orang telah pergi ke sana untuk berendam di perairan penyembuhan panas untuk bertahun-tahun. Saya tidak dapat mengambil gambar kolam untuk menunjukkan kepada anda kerana terdapat orang di dalamnya, orang telanjang yang tidak akan menghargai saya mengambil gambar. Anda boleh melihat beberapa gambar di sini walaupun, orang telanjang tidak termasuk ...